Πανύψηλη καλλονή & θεά του στύλ: Η κόρη Δέλλα-Μαστροκώστα έγινε 16 ετών και κληρονόμησε την κορμοστασιά της μητέρας της

April 26, 2024

Πανύψηλη καλλονή & θεά του στύλ: Η κόρη Δέλλα-Μαστροκώστα έγινε 16 ετών και κληρονόμησε την κορμοστασιά της μητέρας της


Διαφ.

Η Athens Fashion Week κλείνει την αυλαία της με ένα εντυπωσιακό fashion show, όπου την προσοχή κέρδισε η νεαρή Βικτώρια Δέλλα, κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα. Η 16χρονη, σπάνια εμφανιζόμενη δημόσια, έλαμψε σε μία από τις πιο δυναμικές εκδηλώσεις της εβδομάδας μόδας.

Βικτώρια Δέλλα: Η 34η Athens Fashion Week 

Η εβδομάδα μόδας στην Αθήνα έφτασε στο αποκορύφωμά της με την παρουσίαση της νέας συλλογής Haute Couture & Bridal της Irene Angelopoulos. Το show, γνωστό για την up tempo αισθητική του, στήριξε φέτος το σωματείο “Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι”, δίνοντας έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Η Βικτώρια Δέλλα στο Προσκήνιο

Μέσα σε έναν χώρο γεμάτο επώνυμες παρουσίες, η νεαρή Βικτώρια Δέλλα ξεχώρισε με την εμφάνισή της. Φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα με απλές γραμμές και μαύρες slingback γόβες, ενσάρκωσε την απλότητα και την κομψότητα. Το στιλ της Βικτώριας συμπληρώθηκε από ένα μαύρο πανωφόρι που ρίχνει στους ώμους της, επιδεικνύοντας μια ανεπιτήδευτα classy αύρα.

Η οικογένεια Δέλλα, γνωστή για τη διακριτικότητα και τους χαμηλούς τόνους στις δημόσιες εμφανίσεις, έχει πάντα την ιδιωτικότητα ως προτεραιότητα. Η εμφάνιση της Βικτώριας στην επίδειξη της Irene Angelopoulos αποτελεί μία από τις λίγες φορές που ένα μέλος της οικογένειας βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας τη σπάνια αλλά σημαντική στιγμή για αυτούς.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: