Γεμάτος τατουάζ, εντελώς ξυρισμένος, χωρίς μπότοξ: Αγνώριστος ο Μουτσινάς, μετά την εξαφάνιση από την τηλεόραση

May 7, 2024

Γεμάτος τατουάζ, εντελώς ξυρισμένος, χωρίς μπότοξ: Αγνώριστος ο Μουτσινάς, μετά την εξαφάνιση από την τηλεόραση


Διαφ.

Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανάρτηση, ανακοινώνοντας την αλλαγή στην εμφάνισή του. Αποφάσισε να ξυρίσει τα γένια του, επαναφέροντας τη μνήμη στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, όπου πάντα ήταν ξυρισμένος. Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν έντονες, με πολλούς να σχολιάζουν ότι φαίνεται αρκετά νεότερος.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του παρουσιαστή:

Νίκος Μουτσινάς: “Θέλω 2 παιδιά, αν μποροúσα να τα κυοφορńσω θα το έκανα. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία”

Ο Νίκος Μουτσινάς σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Ανοιχτά” και στην Αννίτα Πάνια, εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν γνωρίζει τον λόγο που δεν του μιλάει η Μαρία Ηλιάκη

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και τη Μαρία Ηλιάκη, ο ηθοποιός και παρουσιαστής υπογράμμισε “δεν έχω μανούρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, είναι αστείο. Με τη Μαλέσκου δεν έχω κόντρα. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι “γκομενικό” αυτό που έχει γίνει τώρα…”.

Ερωτηθείς από την Αννίτα Πάνια αν θέλει να τηλεφωνήσουν on air στη Μαρία Ηλιάκη, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε “δεν είμαι πολύ σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο. Όχι”.

Η επιθυμία του Νίκου Μουτσινά να αποκτήσει δύο παιδιά

Όσον αφορά την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, επεσήμανε “θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Μην το χαλάσω το σώμα μία και το ξαναχαλάσω μετά. Σε ενοχλεί που μπορώ να κυοφορήσω; Αν μπορούσα να το κάνω θα το έκανα. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος. Αλλά είμαι στην διαδικασία. Είμαι στον δρόμο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: