«Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν»: Το εξωφρενικό ποσό που έδωσε το Mega στην Παναγιωτοπούλου για το Dolce Vita

May 7, 2024

«Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν»: Το εξωφρενικό ποσό που έδωσε το Mega στην Παναγιωτοπούλου για το Dolce Vita


Διαφ.

Σε ηλικία 76 ετών, η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε αυτόν τον κόσμο το Μεγάλο Σάββατο. Εδώ και αρκετά χρόνια, αντιμετώπιζε τη νόσο του Αλτσχάιμερ, αλλά παρ’ όλα αυτά συνέχιζε να δίνει μάχη και να εργάζεται στον χώρο της υποκριτικής.

Άννα Παναγιωτοπούλου

Ένας από τους ρόλους που έμεινε αξέχαστος στο τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνος της Χριστίνας Μαρκάτου στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» του Mega, η οποία κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1995, όταν η Άννα ήταν 48 ετών.

Αργότερα, σε μια συνέντευξη, αποκάλυψε πως είχε ζητήσει έναν αστρονομικό μισθό για κάθε επεισόδιο της σειράς, τον οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει.

Το αστρονομικό ποσό:

«Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο ‘Ντόλτσε Βίτα’ έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, αυτή ήταν η συμφωνία. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει πως για τους δύο κύκλους της σειράς -μιλάμε για συνολικά 70 επεισόδια- η ηθοποιός εξασφάλισε 70 εκατομμύρια δραχμές, ποσό που με τα σημερινά δεδομένα δεν έχει καταφέρει κανένας ηθοποιός να «κλείσει».

Τρείς λέξεις ήταν αρκετές: Το συγκινητικό αντίο του Θανάση Ευθυμιάδη στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να αποχαιρετίσει δημόσια την Άννα Παναγιωτοπούλου, που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, σήμερα, Μ. Σάββατο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτισε την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Dolce Vita», που τραβήχτηκε 29 χρόνια πριν και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα.. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι».

Ο ηθοποιός και η Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρι στη σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1995.

Η «Χριστίνα» μια χήρα που διευθύνει εργοστάσιο και ο «Αντώνης», ο σύντροφος της κόρη της ερωτεύονται παράφορα. Ο έρωτάς τους όμως είναι κρυφός στην πλοκή της ιστορίας και εν τέλει, παρά τα όσα πέρασαν μαζί, οι δρόμοι τους χωρίζονται.

Μέχρι και σήμερα, στα social media κυκλοφορούν ατάκες της σειράς “Ντόλτσε Βίτα”, που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: