“Ανίτα Μπραντ: H Χυδαία επίθεση για την ηλικία της ως μητέρα και η απάντηση της που “αποθέωσαν” όλες οι γυναίκες

April 26, 2024

“Ανίτα Μπραντ: H Χυδαία επίθεση για την ηλικία της ως μητέρα και η απάντηση της που “αποθέωσαν” όλες οι γυναίκες


Διαφ.

Η Ανίτα Μπραντ, η καταξιωμένη make up artist και σύζυγος του γνωστού φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο ενός ατυχούς συμβάντος στο Instagram, όπου ένας χρήστης της απέδωσε τον χαρακτηρισμό «γριά».

Το άσχημο σχόλιο:

Συγκεκριμένα ο άνδρας αυτός της έγραψε: «Ρε γριά, τι θα γίνει με σένα; Τεμπέλα βγαίνεις στα κανάλια ως τι; Επάγγελμα δεν έχεις, δεν ντρέπεσαι λίγο; Έκανες παιδιά κοντά στα 50, γρια. Τα παιδιά χρειάζονται νέους ανθρώπους!». H Αννίτα Μπράντ του απάντησε: «Καημένε μου άνθρωπε, σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου! Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου, μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

Η Απάντηση της Ανίτας Μπραντ

Σε μια εποχή όπου τα social media μπορούν να είναι τόσο ενδυναμωτικά όσο και αποθαρρυντικά, η Ανίτα Μπραντ χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα.

«Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως στη διαδικασία. Θα μείνει στο ότι ο Θεός καμιά φορά δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία. Αλλά όχι και πενηντάρα. Αλλά και να ήμουν, και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, και δεν ξέρεις την αγάπη και τη φροντίδα που τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου», σημείωσε η Αννίτα Μπραντ και το ανέβασε σε Instagram Story.

Σημειώνεται ότι η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

Περήφανη η Ανίτα Μπραντ για την καταγωγή της: Δεν είναι από Ελλάδα, κανείς δε το φανταζόταν για τη σύζυγο του Χάρη Χριστόπουλου

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ερωτευμένοι και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Η Ανίτα που κατάγεται από την Ουγγαρία, είχε έρθει στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και λίγο αργότερα έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Χρήστο.

Η διαφορά ηλικίας Ανίτας Μπραντ – Χάρη Χριστόπουλου

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε εξομολογηθεί η η Αννιτα Μπράντ, μιλώντας για τους άνδρες της ζωής της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: