Κατάλαβε το λάθος του: O Κώστας Αρζόγλου έμαθε την αλήθεια από την Κατερίνα Διδασκάλου και πήρε τη σωστή απόφαση

April 26, 2024

Κατάλαβε το λάθος του: O Κώστας Αρζόγλου έμαθε την αλήθεια από την Κατερίνα Διδασκάλου και πήρε τη σωστή απόφαση


Διαφ.

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου βρίσκεται στο επίκεντρο των δημοσιογραφικών προβολέων μετά την αποκαλυπτική κατάθεση της Κατερίνας Διδασκάλου σχετικά με τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη του δημοφιλούς σίριαλ “Σασμός”. Η απροσδόκητη εξέλιξη έφερε τον Αρζόγλου σε μία δύσκολη θέση, καθώς αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τη στάση του και να αλλάξει στρατόπεδο.

Η Κατάθεση-Φωτιά της Κατερίνας Διδασκάλου:

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε σοβαρές πτυχές της συμπεριφοράς του σκηνοθέτη του “Σασμού”. Οι κατηγορίες ήταν βαρύτατες και προκάλεσαν άμεσες αντιδράσεις από το χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής.

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα ”τί κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω”. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας…»

Μετά την κατάθεση της ηθοποιού, ο Κώστας Αρζόγλου άλλαξε στάση και στρατόπεδο.

Κώστας Αρζόγλου: Η ανάρτηση του

Μέσα από ανάρτησή του στο facebook ανέφερε: «Πριν αρκετούς μήνες είχα δηλώσει ότι ο Κώστας Κωστόπουλος ως βοηθός του σκηνοθέτη Κουτσομύτη με βοήθησε στα “βαμμένα κόκκινα μαλλιά” και στην “εκτέλεση” του Ίωνα Δραγούμη, σειρές που γυρίστηκαν σε πολλές περιοχές και πάμπολλες χώρες. Η εικόνα όμως γι’ αυτόν που είχε κατηγορηθεί από την κυρία Αθανασοπούλου, ηθοποιό που δεν γνώριζα καν, άλλαξε εντελώς από τη μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Διδασκάλου και την επικοινωνία μας.

Κατερίνα Διδασκάλου: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στο πλαίσιο της δικαιοσύνης»

Θλίβομαι βαθιά για τον έως τότε φίλο Κωστόπουλο, λυπάμαι πολύ για την κυρία Αθανασοπούλου, αλλά παράλληλα οικτίρω τον εαυτό μου που έπεσα σε τέτοιο λάθος. Είμαι πάντα με το μέρος των θυμάτων εκβιασμών»

Κατερίνα Διδασκάλου: Μεταμορφώνεται για τον ρόλο σε Μελίνα Μερκούρη και το κοινό παραμιλάει με την εκπληκτική ομοιότητα τους

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη, η οποία “έφυγε” 30 χρόνια πριν, στην κινηματογραφική αφιερωματική ταινία της ζωής της.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας της ηθοποιού, η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της σχετικά στιγμιότυπα στα social media, από τις σκηνές της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, στη μεγάλη οθόνη.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες συνόδευσε με τη λεζάντα: «30 χρόνια ακριβώς από το θάνατο της υπεροχής Μελίνας και 40 χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της, μου ζητήθηκε να την ενσαρκώσω σε μια ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου για τη Μελίνα Μερκούρη

Η Κατερίνα Διδασκάλου μεταμορφώθηκε σε Μελίνα Μερκούρη

Πετυχημένη η ομοιότητα ανάμεσα στη Μελίνα Μερκούρη και τη μεταμόρφωση της Κατερίνας Διδασκάλου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μεταμορφώθηκε σε Μελίνα Μερκούρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: