Διέρρευσε φώτο ντοκουμέντο: Τεράστια ανατροπή με τον χωρισμό Μαρίας Αντωνά Άρη Σοϊλέδη, αυτό δεν το περιμέναμε

May 7, 2024

Διέρρευσε φώτο ντοκουμέντο: Τεράστια ανατροπή με τον χωρισμό Μαρίας Αντωνά Άρη Σοϊλέδη, αυτό δεν το περιμέναμε


Διαφ.

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε η Μαρία Αντωνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο λογαριασμός της στο Instagram είχε χακαριστεί.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» ανέφερε χαρακτηριστικά το Instagram Story το οποίο μάλιστα δημοσιεύτηκε αρκετές φορές στο προφίλ της.

Λίγο αργότερα δύο φίλες της Μαρίας Αντωνά, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Λεάννα Μάρκογλου γνωστοποίησαν πως το προφίλ της δημοσιογράφου έχει χακαριστεί. Στη συνέχεια, και η ίδια η Μαρία Αντωνά έκανε γνωστό ότι την χάκαραν. Η ανάρτηση πλέον έχει κατέβει, καθώς έχει ανακτήσει τον έλεγχο του λογαριασμού της.

Στη συνέχεια, και η ίδια η Μαρία Αντωνά έκανε γνωστό ότι την χάκαραν. Η ανάρτηση πλέον έχει κατέβει, καθώς έχει ανακτήσει τον έλεγχο του λογαριασμού της.

«Ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η ίδια δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα.

Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Πολλοί πάντως απόρησαν με το πόσο γρήγορα πήρε πίσω το προφίλ της, ενώ το γνωστό προφίλ στο Instagram «soulaglamorous», επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν εδώ καιρό. Ότι την απόφαση για να χωρίσουν δεν την πήρε ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά η Μαρία Αντωνά. Και αυτό μάλλον κάτι δείχνει…

“Δεν αφορά κανέναν”: Οργισμένος ο Άρης Σοϊλέδης, απαντά 1η φορά μετά τον σάλο με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης με τις φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή του, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Όλα άρχισαν μετά τις φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με μια γοητευτική ύπαρξη στο θέατρο, η οποία φημολογείται ότι είναι η νέα του σύντροφος.
Χθες, Μ. Πέμπτη, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο ποδοσφαιριστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να τοποθετηθεί δημόσια για όσα λέγονται για την προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Όπως υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής: «Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ».

Άρης Σοϊλέδης ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: