Τpέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται

May 7, 2024
Οι Ευρωπαίοι εντυπωσιάστηκαν από τη Σάττι: Το έξυπνο κόλπο του Φωκά στη σκηνή που προκάλεσε δόνηση σε ολόκληρο το στάδιο.

Τpέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται


Διαφ.

Ο σχεδιασμός σκηνικής παρουσίας και η χορογραφία που επιμελήθηκε ο Φώκας Ευαγγελινός για την ερμηνεία του τραγουδιού Ζάρι από τη Μαρίνα Σάττι προσδοκούνταν με ανυπομονησία από τους παρατηρητές κατά τη διάρκεια των πρόβων.

Το επίσημο προφίλ της Eurovision στο Instagram προέβαλε μια πρώτηεπίσημη γεύση του τι πρόκειται να παρουσιάσει η Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της στη σκηνή του δεύτερου ημιτελικού στο Μάλμε.

Μέσω ανάρτησης στο Instagram του Eurovisionert, κοινοποιήθηκαν 30 δευτερόλεπτα από τη δεύτερη επίσημη πρόβα της Μαρίνας Σάττι, όπου παρατηρούμε τους τέσσερις χορευτές της, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, να συνδυάζονται καλλιτεχνικά με το φωνητικό της κομμάτι, δημιουργώντας μία ενότητα, με την προσθήκη ενός κομψού κόλπου που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στους θεατές.

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της βγάζουν από την μπότα τους ένα μαντήλι και τότε η χορογραφία αλλάζει τελείως και το βίντεο να κόβεται σε αυτό το σημείο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το τι άλλο θα δούμε στα 3 λεπτά που θα διαρκέσει η εμφάνιση της Μαρίνας στη σκηνή.

Εξάλλου το περίφημο μαντήλι εμφανίστηκε και στο βίντεο που τράβηξε η Μαρίνα Σάττι με την πρώην νικήτρια του διαγωνισμού, Κοντσίτα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: