Λιώνει για τον Ματέο, η Ελένη Μενεγάκη: «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και όλη μέρα να τον ταΐζω»

January 26, 2023

Λιώνει για τον Ματέο, η Ελένη Μενεγάκη: «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και όλη μέρα να τον ταΐζω»


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, που αφορούσε στο σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, χθες, Τετάρτη, στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega.Τι συνέβη όταν η Ελένη Μενεγάκη άφησε τον Μάκη Παντζοπουλο να μαγειρέψει

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, πηγαίνοντας στην κουζίνα της εκπομπής, θυμήθηκε τη μία και μοναδική φορά που άφησε τον Μάκη Παντζόπουλο να μαγειρέψει στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για τη μαγειρική

Όπως υπογράμμισε «εγώ περιμένω πότε θα πάμε χειμώνα με τον αντρούλη μου στην Άνδρο, για ένα Σαββατοκύριακο μόνο, γιατί μου αρέσει να μπω στην κουζίνα, να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα. Τρελαίνομαι. Ξέρεις τι έχω καταλάβει σε αυτή τη ζωή; Όπως ο Μάκης δεν ξέρει να βράζει ούτε ένα ρύζι… Μου λέει: “Εσύ δεν αφήνεις”. Του λέω “Γιατί να σε αφήσω; Μια φορά που σε άφησα έγινε μια μαντάρα κουζίνα και δεν φάγαμε”.

Και συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη “θεωρώ πως όταν ο ένας από τους δυο αγαπά την μαγειρική, ο άλλος κάπως επαναπαύεται καλύτερα και αφήνει χώρο και αυτός που μαγειρεύει δεν θέλει άλλον μέσα στην κουζίνα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: