Σούσουρο σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου με τους Γλύξμπουργκ, πήγαν για φαγητό 4 φορές – Αυτά έφαγαν

January 26, 2023

Σούσουρο σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου με τους Γλύξμπουργκ, πήγαν για φαγητό 4 φορές – Αυτά έφαγανΗ οικογένεια Γλύξμπουργκ, η οποία παρέμεινε στην Ελλάδα λίγες μέρες, μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επισκέφθηκε τέσσερις φορές γνωστό εστιατόριο, στο κέντρο της Αθήνας.Το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά και τα εγγόνια του να απολαύσουν την πόλη και να βρεθούν όλοι μαζί.

Οι βόλτες της οικογένειας Γλύξμπουργκ στην Αθήνα

Έτσι, το διάστημα που έμειναν στην Ελλάδα, έκαναν αρκετές βόλτες στην Αθήνα, ενώ επισκέφτηκαν και εστιατόρια της πρωτεύουσας.

O Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος αναχωρεί σήμερα, Πέμπτη, μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ για τη Νέα Υόρκη, ήταν ο τελευταίος που έμεινε στη χώρα μας.

Σε ποιο γνωστό εστιατόριο έφαγε η οικογένεια Γλύξμπουργκ

Μάλιστα, η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”, τον “τσάκωσε” έξω από γνωστό εστιατόριο της περιοχής του Κολωνακίου και όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, το συγκεκριμένο εστιατόριο όπου πήγε για φαγητό ο Παύλος ήταν το “Papadakis Restaurant” της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγου της Μανώλη Παπαδάκη.

Έμεινε κυριολεκτικά μισός, δεν τον γνωρίσαμε: Ένας… άλλος ο Ματθαίος Γιαννούλης, έχασε 30 κιλά κόβοντας 2 πράγματα

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια Γλύξμπουργκ επισκέφτηκε το συγκεκριμένο εστιατόριο, καθώς τα παιδιά και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφαγαν τουλάχιστον τέσσερις φορές εκεί.

Το εστιατόριο βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού και έχει λάβει πολλές διακρίσεις, διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με μίνιμαλ διακόσμηση, χρησιμοποιεί τοπικά προϊόντα από όλη τη χώρα και οι επιλογές κινούνται ανάμεσα σε ψητά ψάρια και θαλασσινά ημέρας, ζυμαρικά και σαλάτες.

Επίσης, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα πιάτων, από σαλάτες έως ριζότο και ζυμαρικά με ψάρια ως βάση τους.

Οικογένεια Γλύξμπουργκ γνωστό εστιατόριο

Οικογένεια Γλύξμπουργκ γνωστό εστιατόριο

Οικογένεια Γλύξμπουργκ γνωστό εστιατόριο

Οικογένεια Γλύξμπουργκ γνωστό εστιατόριο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: