Τρισευτυχισμένοι Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η φώτο στο γυμναστήριο και το χαμόγελο ευτυχίας

January 26, 2023

Τρισευτυχισμένοι Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η φώτο στο γυμναστήριο και το χαμόγελο ευτυχίαςΗ Μελίνα Νικολαΐδη, η κούκλα κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη παρότι σπουδάζει στο Λονδίνο πολύ συχνά επισκέπτεται την Αθήνα προκειμένου να βλέπει τους δικούς της αλλά και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μεγαλώσει αρκετά, και έχει βρει τον έρωτα, στο πρόσωπο του γοητευτικού συντρόφου της. Ο λόγος για τον 34χρονο Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για Λονδίνο και ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική.

Το ζευγάρι πηγαινοέρχεται Αθήνα – Λονδίνο για να βλέπουν ο ένας τον άλλο και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.

Μελίνα Νικολαΐδη: Φωτογραφίζεται στο γυμναστήριο του συντρόφου της, Αλέξανδρου

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ανήρτησε χθες στο Instagram ενσταντανέ από το γυμναστήριο του συντρόφου της, το οποίο κι επισκέπτεται καθημερινά.

Η όμορφη Μελίνα γυμνάστηκε φορώντας ένα ωραίο σετ γυμναστικής, ενώ δε δίστασε να δημοσιεύσει και μια σχετική φωτογραφία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: