Έμεινε κυριολεκτικά μισός, δεν τον γνωρίσαμε: Ένας… άλλος ο Ματθαίος Γιαννούλης, έχασε 30 κιλά κόβοντας 2 πράγματα

January 26, 2023

Έμεινε κυριολεκτικά μισός, δεν τον γνωρίσαμε: Ένας… άλλος ο Ματθαίος Γιαννούλης, έχασε 30 κιλά κόβοντας 2 πράγματαΟ Ματθαίος Γιαννούλης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στην περιπέτεια της υγείας του, όσο και στην αλλαγή στην εμφάνισή του.Όπως τόνισε ο τραγουδιστής για την απώλεια των κιλών του: «Προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά για την υγεία μου πάνω από όλα και τα κατάφερα. Έχασα 30 κιλά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω πείσμα. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά κι έχω να τα φάω 9 μήνες, έκοψα εντελώς το αλκοόλ και τα τηγανητά. Έκανα ένα χειρουργείο τον Σεπτέμβρη το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει εδώ και 5 χρόνια. Με έπιανε κρίση πανικού και έφευγα. Το άγχος της δουλειάς με έφερε σε αυτό το σημείο» αποκάλυψε ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Βαζαίο σημείωσε: «Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Λευτέρη Βαζαίο. Δεν έχω πλέον πικρία. Τότε μας άφησε και στους δύο μια στεναχώρια, αλλά ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της Ελλάδας. Το κεφάλαιο της συνεργασίας έχει κλείσει πλέον».

Για τη σύζυγό του ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Δεν έχω ανάγκη να δουλέψω. Έχω ένα υπέροχο σπίτι και μια σύζυγο που με αγαπάει και την αγαπάω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: