«Το ζήτησαν μόνα τους»: “Κάγκελο” ο Μαραντίνης με την ατάκα των παιδιών του μετά το διαζύγιο με τη Χρηστίδου

January 26, 2023

«Το ζήτησαν μόνα τους»: “Κάγκελο” ο Μαραντίνης με την ατάκα των παιδιών του μετά το διαζύγιο με τη Χρηστίδου



Στο πολύκροτο διαζύγιο και στην επιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Θοδωρής Μαραντίνης.



Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος και η Σίσσυ Χρηστίδου το διαζύγιο ως προς την ψυχολογία των παιδιών τους.

Η σύντομη αναφορά στους Onirama

«Είμαστε πλέον μια οικογένεια με τους Onirama. 23 χρόνια είναι περισσότερα από τη μισή ζωή μου. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Ήμασταν παιδιά και γίναμε άντρες. Υπάρχουν αδερφικές σχέσεις, έχουμε γίνει κουμπάροι, έχουμε περάσει εύκολα και δύσκολα. Πραγματικά είναι ένας ισχυρός δεσμός, πέρα από τον επαγγελματικό και τον φιλικό. Αυτή η μπάντα είναι ένας δεσμός αίματος», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απόφαση διαζυγίου και το αίτημα των παιδιών

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τότε θέλησε να ρωτήσει τον καλλιτέχνη: «Ξέρεις να κρατάς μια μπάντα αλλά ξέρεις και να παίρνεις και διαζύγια…», με τον Θοδωρή Μαραντίνη να απαντάει:

«Είναι δείγμα ευφυίας το να ξέρεις πότε κάτι πρέπει να τελειώσει. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα μπορεί να πρέπει να έχουν σταματήσει και νωρίτερα, θεωρώ ότι κατάλαβα όταν κάτι έπρεπε να τελειώσει, όπως ήταν ο γάμος, για το καλό είτε το δικό μου είτε της σχέσης είτε των παιδιών. Θεώρησα ότι έπρεπε να σταματήσει και σταμάτησε. Το ίδιο θα συμβεί αν έρθει και αυτή η στιγμή με την μπάντα.




Το ξεστόμισε: Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε για τον γιο της αυτό που δεν έπρεπε ποτέ να πει

Και μέσα στον γάμο, επειδή ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και σε περίεργα ωράρια, μπορεί να είχα τα παιδιά και μία ημέρα ή δύο ολόκληρες αν χρειαστεί. Ήταν κάτι που είχε στηθεί ας πούμε από την αρχή. Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ η Σίσσυ είχε εκπομπή το πρωί στον ANT1 και το απόγευμα στο ραδιόφωνο. Θέλει καλή διάθεση», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από μόνα τους τα παιδιά το ζήτησαν μετά το διαζύγιο. Μας είπαν “Θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες την μαμά -ίσες μέρες τον μπαμπά”. Από μόνο του σου δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι και θα ήταν τρομερά εγωιστικό – και ένα λάθος που θα μετανιώναμε και οι δύο μας πολύ πικρά – αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε αυτό για οποιανδήποτε εγωισμό, στρατηγική ή πληγή. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα προστατεύσεις πολύ παρά μόνο να μιλάς. Ιδίως τα δικά μας παιδιά, που και οι δύο γονείς τους βρίσκονται σε μια προσωρινή δημοσιότητα. Δεν είμαστε η Madonna. Επειδή υπάρχει αυτό και πολλές φορές ο κόσμος, οι φίλοι, μια εφημερίδα, ένα κανάλι μπορεί να ασχοληθεί, είχαμε μιλήσει από νωρίς στα παιδιά», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την επιμέλεια των παιδιών.




 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: