Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Παντελίδη 7 χρόνια μετά την απώλεια του Παντελή στο τροχαίο

January 26, 2023

Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Παντελίδη 7 χρόνια μετά την απώλεια του Παντελή στο τροχαίοΆλλη μία δύσκολη στιγμή για την οικογένεια Παντελίδη, καθώς όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο πατέρας του είναι σε κρίσιμη κατάσταση.Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του Παντελή, είπε στο «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, Σταύρου.

Παντελίδη

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», ήταν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη.
 

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Προτιμώ τα πολλά λεφτά από τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλωσα, να καβατζώσω και κάτι»

Και όπως τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τις τελευταίες ημέρες δεν εμφανίζεται στο μαγαζί, καθώς βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: