«Δουλέψτε κι εσείς να βγάλετε λεφτά»: Σάλος με τις δηλώσεις του Snik για τους νέους που κάθονται στον καναπέ

January 27, 2023

«Δουλέψτε κι εσείς να βγάλετε λεφτά»: Σάλος με τις δηλώσεις του Snik για τους νέους που κάθονται στον καναπέ


Διαφ.

Έξων φρενών ο Snik στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όσους του έστειλαν επικριτικά μηνύματα σχετικά με ένα βίντεο που μοιράστηκε.



Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τράπερ έκανε γυμναστική στο σπίτι του, δείχνοντας παράλληλα μέσα από τα Stories του τα δύο σκυλάκια του έξω στη βροχή.

Όπως ήταν επόμενο, δέχτηκε έναν καταιγισμό μηνυμάτων γιατί έχει τα κατοικίδιά του έξω στην κακοκαιρία. Ο Snik τότε ξέσπασε αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως έξω στον κήπο υπάρχουν τα σπιτάκια τους.

«Κάποιοι μου στέλνετε βάλε τα σκυλιά μέσα… Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπά*******. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα Story μου, κάντε unfollow», είπε ο Snik και συνέχισε:

«Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας».

Δείτε τα Stories που ανέβασε ο Snik


Πηγή

Διαβάστε επίσης: