Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Προτιμώ τα πολλά λεφτά από τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλωσα, να καβατζώσω και κάτι»

January 27, 2023

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Προτιμώ τα πολλά λεφτά από τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλωσα, να καβατζώσω και κάτι»


Διαφ.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας και πρώτη φορά για το βιβλίο της.



Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το βιβλίο της «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου», που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει, αλλά και για θέματα πιο προσωπικά.




 

«Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο, που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε, γιατί έχουμε ένα “εγώ” πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το “εγώ” από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιοούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ».

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η αγάπη και ο Τζίμης Πανούσης

Η ηθοποιός μίλησε για διάφορα κεφάλαια του βιβλίου της, αναφέροντας ότι μέσα σ’ αυτό έχει συμπεριλάβει αληθινές ιστορίες από τα φοιτητικά της χρόνια, τότε που τα ζούσε μαζί με τον αξέχαστο Τζίμη Πανούση.




«Πας κατά… μην πω την λέξη»: Πυρ και μανία ο Σκουλός μόλις είδε αυτό το ντύσιμο, έβαλε τα κλάματα η παίκτρια

«Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας ξανά για την αγάπη μεταξύ των δύο φύλων: «Η αγάπη έρχεται όταν ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αγαπήσει».




Όσο για τις μεταφυσικές της ανησυχίες και τη θρησκεία, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σημείωσε:

«Αγαπώ την πίστη και αγαπώ κάτι ανώτερο. Οτιδήποτε συμβαίνει λέω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο, αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε τι πιστεύει ότι φοβούνται οι ηθοποιοί που κάνουν stand-up comedy.

Με αφορμή τη γνωριμία της με το Τζίμη Πανούση, δήλωσε πως δεν υπάρχει αντίστοιχος «Τζίμης» σήμερα, γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές.

«Πλέον τα παιδιά κάνουν stand up, αλλά φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα», τόνισε.

Στο φινάλε, ο παρουσιαστής έκλεισε με ένα ποτ πουρί ερωτήσεων – διλημμάτων, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να δίνει απολαυστικές απαντήσεις, όπως αυτή στην ερώτηση ποια είναι η πλευρά της στο κρεβάτι αλλά και αν προτιμά καλά νούμερα τηλεθέασης ή καλές αμοιβές.

«Καλή αμοιβή μεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε». «Αριστερά κοιμάμαι στο κρεβάτι, ΣΥΡΙΖΑ, στο κρεβάτι είμαι ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός, τέλος, δεν αποκάλυψε τη θεματολογία της καινούργιας της σειράς, γιατί το θεωρεί γρουσουζιά, όπως επεσήμανε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: