"Απασφάλισε" η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: "Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου"

January 27, 2023

“Απασφάλισε” η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: “Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου”Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με παλιότερη συνεργάτιδά της στο πάνελ.Με αφορμή τη ρήξη της σχέσης ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις του πρώτου, για τα unfollow στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια έντονη συζήτηση με τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια, μέσα στην κουβέντα, αναφέρθηκε σε πρώην συνεργάτιδά της, την οποία έχει στηρίξει με κάθε τρόπο και τώρα πλέον εκείνη τη βρίζει χυδαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

“Αυτό είδα και ήταν αληθινό”: Γυναίκα πέθανε για 15′, επανήλθε & περιγράφει όσα αντίκρισε στον.. παράδεισο

«Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα, πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχουμε στηρίξει με τον Θέμη και τώρα βγαίνει σε YouTube και TikTok, και μας βρίζει χυδαία, ειδικά για εμένα λέει τα χειρότερα. Που την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου. Δεν βγάζεις άκρη με κάποιους ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτή η αδιαφορία είναι σεβαστή, δεν ξεκατινιάζονται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: