"Αυτό ζήτησα από τον Γαβριήλ": Ο φόβος της Ράνιας Τζίμα & η συμφωνία με το σύζυγό της πριν το μεγάλο βήμα

January 27, 2023

“Αυτό ζήτησα από τον Γαβριήλ”: Ο φόβος της Ράνιας Τζίμα & η συμφωνία με το σύζυγό της πριν το μεγάλο βήμα


Διαφ.

Στο πρώτο πρόσωπο μίλησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, αφήνοντας για λίγο την “αυστηρή” της εικόνα.Σε μία απολαυστική συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”, η ίδια μίλησε για το ενδεχόμενο να στραφεί στη ψυχαγωγία, τον φόβο που είχε για την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων αλλά και τη σχέση της με την κόρη της, Ελένη.

Ειδικότερα, η Ράνια Τζίμα μίλησε για τον φόβο την έκθεσης και κατά πόσο επηρεάζεται από τις γνώμες τρίτων. “Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση. Όταν όμως ξεκινάει το κομμάτι δουλειά δεν έχω πλάκα. Φοβάμαι πάρα πολύ την έκθεση. Το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μου δεν είναι κοινής λήψης”, εξομολογήθηκε.

“Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γενικά, όμως από τους ανθρώπους της δουλειάς που εμπιστεύομαι θα επιδιώξω τη γνώμη τους. Έχω καταφέρει με πολύ κόπο να μη με επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε, κάτι που συνέβαινε τα πρώτα χρόνια”, πρόσθεσε η Ράνια Τζίμα.
 

Το τόλμησε & δικαιώθηκε: Η Δούκισσα Νομικού έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες ζητούν το κούρεμά της

Ράνια Τζίμα: Η άρνησή της να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων

Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων, που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν το θέλω κιόλας. Όταν ήρθα στο Mega και μου είπαν ‘θέλουμε να κάνετε δελτία ειδήσεων’ τους είπα ‘δεν γίνεται, αποκλείεται, να βρούμε κάτι άλλο, θέλω πολύ να δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν μπορώ να κάνω δελτία’.

Στα δικά μου μάτια είναι μία δουλεία που θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος και πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή… Στο μυαλό μου δεν μπορούσα ποτέ να μπω δίπλα στους συνάδελφους που κάνουν δελτία ειδήσεων απέναντί μας, έλεγα ‘που πας; δεν γίνεται, δεν μπορείς’”, είπε.

Όπως είπε η ίδια η Ράνια Τζίμα, δεν αντέχει να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση, καθώς βλέπει μόνο λάθη. “Πριν από το πρώτο δελτίο ζήτησα από τον Γαβριήλ (σ.σ.: Σακελλαρίδη) να πάμε μία μεγάλη βόλτα στη θάλασσα. Μετά το δελτίο ήθελα να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου, αλλά αυτό δεν γινόταν”.

Ως μητέρα, η παρουσιάστρια περιέγραψε τον εαυτό της ως χαλαρή μαμά: “Προσπαθώ να περάσω στην κόρη μου προοδευτικά μηνύματα και εκείνη τα χρησιμοποιεί όπως της αρέσει. Είχα πει στην Ελένη ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε όλοι τα ίδια και όταν η δασκάλα τους έβαλε να αντιγράψουν κάτι στον πίνακα, εκείνη έγραψε τα δικά της”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: