«Πυρετός, φλεγμονή, απελπισία. Τελικά είναι κάτι πολύ σοβαρότερο»: Ο Γολγοθάς του ηθοποιού Γιώργου Παπαπαύλου

January 28, 2023

«Πυρετός, φλεγμονή, απελπισία. Τελικά είναι κάτι πολύ σοβαρότερο»: Ο Γολγοθάς του ηθοποιού Γιώργου Παπαπαύλου


Διαφ.

Τις μαρτυρικές στιγμές που βίωσε ξαφνικά με την υγεία του εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαπαύλου με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, μετά τις επιπτώσεις που προκάλεσε ο κορονοϊός στο ανοσοποιητικό του.

Γιώργος Παπαπαύλου – Αναλυτικά όσα έγραψε:

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά απο 2 εβδομάδες νοσηλείας επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατα τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη, έγραψε αρχικά ο Γιώργος Παπαπαύλου.

«Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαπαύλου.

«Κατέρρευσα όταν μου είπαν ότι πρέπει να κάνω χημειοθεραπείες»: Συγκλονίζει η μαρτυρία της Λένας Μαντά

«Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα από την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς», τόνισε τέλος ο Γιώργος Παπαπαύλου, ευχαριστώντας στη συνέχεια το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Δείτε την ανάρτησή του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: