«Ο γιος μου τώρα θα είναι γέρος σαν εμένα»: Η εξομολόγηση του Ηλία Ψινάκη για την οικογένεια που δεν έκανε

January 28, 2023

«Ο γιος μου τώρα θα είναι γέρος σαν εμένα»: Η εξομολόγηση του Ηλία Ψινάκη για την οικογένεια που δεν έκανε


Διαφ.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Ηλίας Ψινάκης να είναι πατέρας, σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε φαίνεται».Στα παρασκήνια της εκπομπής «Έλεος», που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια, συνάντησε ο Χάρης Λεμπιδάκης και η κάμερα του «Καλύτερα δε φαίνεται» τον Ηλία Ψινάκη.

«Δεν είμαι ο κεντρικός, είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθώς πρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια, που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο ίδιος στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια.
 

Τον παντρεύτηκε για 12 μέρες, τώρα την κάνει πάμπλουτη: Η αμύθητη περιουσία που αφήνει στην Πάμελα Άντερσον ο πρώην της

«Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα, λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια», είπε ο Ηλίας Ψινάκης και συνέχισε:

«Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια.

Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός», συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: