Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Η κούκλα δημοσιογράφος πρώην σύζυγος του Βασίλη Νομικού και μητέρα της κόρης του

January 28, 2023

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Η κούκλα δημοσιογράφος πρώην σύζυγος του Βασίλη Νομικού και μητέρα της κόρης του


Διαφ.

Ο Βασίλης Νομικός αποχώρησε πρόσφατα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκόρδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο λόγος της αποχώρησής του είναι πως δεν “έδεσε” με τους συνεργάτες της εκπομπής που βρίσκονταν μπροστά στις κάμερες.Ο γνωστός δημοσιογράφος διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί ποτέ με την προσωπική του ζωή.

Βασίλης Νομικός: Ο γάμος με τη Μάριον Μιχελιδάκη και ο χωρισμός

Ο Βασίλης Νομικός παντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Μάριον Μιχελιδάκη το 2002 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Ναυσικά, που είναι 20 ετών και σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ωστόσο, μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, όμως συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις, καθώς προτεραιότητα αποτελεί η κόρη τους.

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέτυ Μαγγίρα, ο Βασίλης Νομικός είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την πρώην σύζυγό του, Μάριον Μιχελιδάκη και είχε αναφερθεί και στους λόγους που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

Τον παντρεύτηκε για 12 μέρες, τώρα την κάνει πάμπλουτη: Η αμύθητη περιουσία που αφήνει στην Πάμελα Άντερσον ο πρώην της

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ συμπυκνωμένα. Γνωριστήκαμε, κάναμε αμέσως την κόρη μας και κάποια στιγμή μετά τα οριακά 7 χρόνια άρχισαν περάσαμε στο κομμάτι της αδελφοποίησης των συζύγων. Όταν χάνεται το ερωτικό κομμάτι, ο πόθος και η λαχτάρα πλέον νομίζω ότι χάνεται όλη η μαγεία», είχε πει αρχικά ο Βασίλης Νομικός.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Πήραμε μαζί την απόφαση ότι θα διαφυλάξουμε το κομμάτι που λέγεται Ναυσικά, το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και πρέπει να πω ότι ακόμα δεν ξέρουν ότι έχω χωρίσει. Πολλοί νομίζουν ότι είμαστε μαζί και μας ρωτάνε για τον άλλον. Διατηρούμε μια πάρα πολύ καλή σχέση μετά το διαζύγιο, είμαστε περίπου στα έξι χρόνια χωρισμένοι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: