Είχε μόνο μισή ώρα ζωής: 12χρονος έζησε το «απόλυτο θαύμα», σηκώθηκε όρθιος και περπάτησε

January 28, 2023

Είχε μόνο μισή ώρα ζωής: 12χρονος έζησε το «απόλυτο θαύμα», σηκώθηκε όρθιος και περπάτησε


Διαφ.

Τελεσίγραφο μισής ώρας έδωσαν οι γιατροί όταν 12χρονος νοσηλεύτηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά έμειναν άναυδοι με αυτό που ακολούθησε.Ειδικότερα, το αγόρι από την Γιούτα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στους κοιτώνες της παιδικής ομάδας, όταν έπεσε από την κουκέτα, έπαθε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χτύπησε μία αρτηρία έξω από τον εγκέφαλό του.

12χρονος

12χρονος παίκτης μπέιζμπολ είχε μόνο 30 λεπτά ζωής

Όπως υπογράμμισε ο πατέρας του, «οι γιατροί είπαν πως έχει ακόμα 30 λεπτά ζωής, πως υπήρχε μεγάλη πίεση στον εγκέφαλό του. Και ορίστε τώρα, από 3-4 μέρες μετά και έχει την κινητικότητά του, τις εγκεφαλικές λειτουργίες του και δεν είναι από σύμπτωση».

Ο Ίστον υποβλήθηκε σε πολύπλοκη εγχείρηση, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

«Θαύμα» λέει ο πατέρας του 12χρονου

«Ο μόνος λόγος που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι λόγω του Ουράνιου Πατέρα μας και τον τρόπο που δείχνει στους ανθρώπους ότι θαύματα συμβαίνουν», συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το μόνο που στενοχωρήθηκε το μικρό αγόρι ήταν το ότι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: