Γιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"»

January 28, 2023

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»


Διαφ.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ-α-Tετ».Το επεισόδιο θα προβληθεί στην τηλεόραση την Κυριακή 29/1, στις 18:45, στον Alpha Κύπρου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του coming out και της ομοφυλοφιλίας.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Του κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα;

«Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Έφυγε νωρίς, δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας»: Ραγίζει καρδιές ο Πάνος Σόμπολος για τη σύζυγό του

Δείτε το trailer της εκπομπής

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Είναι εύκολος ή δύσκολος ως άνθρωπος κατά την άποψή του; Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το “Καπουτζίδης” είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: