«Έλεγα "τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι θα δει ο κόσμος;”»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει για Maestro

January 29, 2023

«Έλεγα “τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι θα δει ο κόσμος;”»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει για Maestro


Διαφ.

Για την επιτυχία του Maestro τοποθετήθηκε πρώτη φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».Σο γύρισμα των σκληρών σκηνών ενδοοικογενειακής βίας αλλά και στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα αυτά που γίνονται. Σε όλες τις δουλειές μου, αλλά ειδικά σε αυτήν, νομίζω ότι εισακούστηκαν πολλές προσευχές μου. Είναι πράγματι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο, βλέπω πράγματα που θα μπορούσα να διορθώσω περισσότερο», είπε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.
 

Σε ερώτηση για τις ιδιαίτερα σκληρές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που προβλήθηκαν στο Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο. Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή. Έτσι χρησιμοποίησα αυτό το ακραίο μοντέλο του Γιάννη Τσορτέκη και πάρα πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: “τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δει ο κόσμος;”».

Απέραντη θλίψη στην Ηλεία: «Έφυγε» νωρίς η 46χρονη Άννα Μητσοπούλου, αφήνει πίσω το μονάκριβο κοριτσάκι της

«Κάναμε γύρισμα και την ώρα αυτής της βίαιης σκηνής, που υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα, καθόμουν στο μόνιτορ και ξαφνικά γίνεται μία παύση. Και ακούγεται κάποιος από το συνεργείο και λέει: εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να ‘ρθουμε να γυρίσουμε, ρε παιδιά, κι εδώ γυρνάμε Οικονομίδη», περιέγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Τέλος, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: