«Έφυγε νωρίς, δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας»: Ραγίζει καρδιές ο Πάνος Σόμπολος για τη σύζυγό του

January 29, 2023

«Έφυγε νωρίς, δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας»: Ραγίζει καρδιές ο Πάνος Σόμπολος για τη σύζυγό του


Διαφ.

Συγκινεί ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, μιλώντας για τη σύζυγό του που έχει φύγει από τη ζωή, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».Ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε αρχικά στην άνοδο της εγκληματικότητας και στα εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

«Τόσα πολλά εγκλήματα όσα έχουμε τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν στο παρελθόν. Αποδίδω αυτή την έξαρση, στη 10ετη λιτότητα που έχουμε βιώσει αλλά κυρίως στα δυο χρόνια εγκλεισμού λόγω πανδημίας.

Είναι πρωτοφανές να έχουμε 20 δολοφονίες γυναικών μέσα σε έναν χρόνο. Η υπόθεση της Πάτρας είναι ένα πραγματικό θρίλερ, δεν μπορώ να πω τι έγινε, γιατί η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και πολλές φορές πέφτουμε έξω σε προβλέψεις. Όλα τα ενδεχόμενα σε αυτή την υπόθεση είναι πιθανά. Αν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, να είστε βέβαιοι ότι θα εξιχνιαστεί. Το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει», ανέφερε ο Πάνος Σόμπολος.

«Στο παρελθόν 19χρονη είχε σχέση με τον παππού της και δηλητηρίασε πατέρα, αδελφό και παραλίγο τη μητέρα για να μπορέσει να ζήσει τον έρωτά της», σχολίασε.
 

Απέραντη θλίψη στην Ηλεία: «Έφυγε» νωρίς η 46χρονη Άννα Μητσοπούλου, αφήνει πίσω το μονάκριβο κοριτσάκι της

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του στη Δήμητρα Καλφούντζου, ο Πάνος Σόμπολος μίλησε για την σύζυγό του, Τζένη, η οποία έφυγε από τη ζωή, αλλά και τα παιδιά τους…

«Έχω βοηθήσει οικονομικά πολλούς παράνομους. Η γυναίκα μου έλεγε “ο μισός μισθός μπαίνει στο σπίτι και ο άλλος μισός πάει στους εγκληματίες”. Παλιά δεν προλάβαινα να ειδοποιήσω τη γυναίκα μου ότι έφευγα για αποστολή. Μια φορά έμαθε πως είμαι Γιάννενα από την τηλεόραση. Η γυναίκα μου, Τζένη, ήταν βράχος ακλόνητος, αλλά “έφυγε” νωρίς, δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας. Μου έλεγε “χάνεις τις καλύτερες στιγμές των παιδιών”», πρόσθεσε ο Πάνος Σόμπολος.

«Ο γιος μου ακολούθησε το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ήθελα και η κόρη μου, αλλά εκείνη προτίμησε τη δικηγορία. Έχω πει στα παιδιά μου να αγαπάνε τη δουλειά, αλλά την οικογένειά τους να την έχουν πάνω από όλα. Αναπληρώνω τις ώρες που έχω χάσει με τα παιδιά μου, περνώντας χρόνο με τα εγγόνια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σόμπολος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: