Ήταν μόλις 13 ετών: Ο θάνατος που "τσάκισε" την Ελισάβετ Μουτάφη "Από τις χειρότερες στιγμές που έχω βιώσει"

January 30, 2023

Ήταν μόλις 13 ετών: Ο θάνατος που “τσάκισε” την Ελισάβετ Μουτάφη “Από τις χειρότερες στιγμές που έχω βιώσει”


Διαφ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην δημοσιογράφο, Φωτεινή Λάσπα παραχώρησε η Ελισάβετ Μουτάφη.Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, δύσκολες στιγμές της ζωής της, όπως η απώλεια του πατέρα της, και εξομολογήθηκε τι θαυμάζει στον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή.

Αρχικά, η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για την σχέση που έχει με την δουλειά: «Στα 46 μου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου, χωρίς τη δουλειά μου. Το να δουλεύω, με βοήθησε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου και έχω θλίψη πολύ μεγάλη ακόμα».

Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε και ποια ήταν από τις χειρότερες στιγμές που έχει βιώσει: «Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου… Αλλάξαν τα πάντα στο μυαλό μου».

«Πριν γνωρίσω τον σύζυγο μου δεν κυνηγούσα το γάμο, αλλά ήθελα να παντρευτώ αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παντρεύτηκα τον Μάνο. Έχει δυο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη πρώην σύζυγο με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις», σημείωσε αναφορικά με τον σύζυγό της η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Θαυμάζω το μυαλό του Μάνου και το χιούμορ του. Είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και ένας πάρα πολύ κάλος άνθρωπος. Δεν ήμουν ποτέ του φλερτ. Μου φαίνεται βαρετό και με κάνει να ντρέπομαι. Όταν με γνώρισε ο σύζυγος μου με διεκδίκησε και αυτό με γοήτευσε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: