Με τεράστια πισίνα, "πνιγμένο" στα φυτά: Την υπερπολυτελή βίλα του Βέρτη στη Βούλα τη ζηλεύει όλη η σόουμπιζ

January 31, 2023

Με τεράστια πισίνα, “πνιγμένο” στα φυτά: Την υπερπολυτελή βίλα του Βέρτη στη Βούλα τη ζηλεύει όλη η σόουμπιζ


Διαφ.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του ενώ κάθε του τραγούδι γίνεται επιτυχία και το όνομά του ξεχωρίζει στη νυχτερινή διασκέδασηΝίκος Βέρτης: Το εντυπωσιακό σπίτι του στη Βούλα

Ο Νίκος Βέρτης διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ενώ στα social media μοιράζεται κυρίως στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει διαμορφώσει ένα υπέροχο σπίτι στη Βούλα, που αποτελεί το ησυχαστήριό του και πρόκειται για το μέρος στο οποίο περνά το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του.

Το 2021 ο Νίκος Βέρτης είχε κυκλοφορήσει το video clip για το τραγούδι «Σ’ αγαπάω», σε δικούς του στίχους και σύνθεση και ενορχήστρωση και παραγωγή από τον Χρήστο Σαντιγκάι. Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία του video clip και τα πλάνα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

“Γιατί μου το κάνετε αυτό; Θα μουρλαθώ, σας παρακαλώ πολύ” Σε απόγνωση η Συνατσάκη απευθύνει δημόσια έκκληση

Κάτι λοιπόν, που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει γυριστεί στο σπίτι του Νίκου Βέρτη.

Πρόκειται, για μια οικολογική κατοικία στο Πανόραμα Βούλας που είναι εξίσου ιδιαίτερη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια μεγάλη πισίνα και ο χώρος θυμίζει επίγειο παράδεισο με πολλά φυτά και λουλούδια.

Το συγκεκριμένα σπίτι είναι φιλικά σχεδιασμένο προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο με υλικά και τεχνολογία που μειώνει τόσο την αποβολή βλαβερών αερίων προς το περιβάλλον όσο και τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού.

Στο εσωτερικό, το σπίτι είναι εξίσου ευρύχωρο και έχει μια αισθητική που αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: