Καστανή, ψηλή, με μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της: Αυτή είναι η 10χρονη κόρη του Γιάννη Τσορτέκη

January 31, 2023

Καστανή, ψηλή, με μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της: Αυτή είναι η 10χρονη κόρη του Γιάννη Τσορτέκη


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσορτέκης έχει δύο παιδιά, έναν γιο, ο οποίος είναι ενήλικος και σπουδάζει και μία κόρη 10 ετών και αποτελούν την πρώτη του προτεραιότητα.Ο ηθοποιός, με σπουδαία καριέρα στο θέατρο, εδώ και χρόνια, φέτος υποδύθηκε τον σκληρό και δύστροπο Χαράλαμπο στο Maestro, ο οποίος στο τέλος δολοφονείται μπροστά στα μάτια του γιου του, αλλά και τον γλυκό και τρυφερό Γιώργη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με τη Νίτσα.

Τρυφερός μπαμπάς ο Γιάννης Τσορτέκης

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Γιάννης Τσορτέκης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς για τα παιδιά του και όπως έχει υπογραμμίσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» «έχω δυο παιδιά. Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Παρότρυνα τον γιο μου να κάνει κάτι που θα το νιώθει αποκλειστικά ως παιχνίδι και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία».

Η βόλτα του Γιάννη Τσορτέκη με την κόρη του

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ταλαντούχο ηθοποιό μαζί με την κόρη του σε βόλτα τους στο Νέο Ψυχικό, την οποία κρατούσε τρυφερά από το χέρι.

Γιάννης Τσορτέκης κόρη

Γιάννης Τσορτέκης κόρη

Γιάννης Τσορτέκης κόρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: