«Κώστα μου, Βούλα μου…»: Σε κακή κατάσταση ο Βασίλης Νομικός από την ώρα που έμαθε ότι σκοτώθηκε ο 29χρονος πιλότος

January 31, 2023

«Κώστα μου, Βούλα μου…»: Σε κακή κατάσταση ο Βασίλης Νομικός από την ώρα που έμαθε ότι σκοτώθηκε ο 29χρονος πιλότος


Διαφ.

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα.Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το μεγάλο του όνειρο από μικρό παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος.

Ο Βασίλης Νομικός ο οποίος γνώριζε τον 29χρονο πιλότο και τους γονείς του είναι συγκλονισμένος, και με ένα μήνυμά του στο facebook θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

«Ήταν από αυτές τις μαγικές καλοκαιρινές βραδιές στην Άνδρο όταν ο Κώστας μας έλεγε, “όποτε πετάει ο Μάριος έχω ένα βάρος στην καρδιά μου”. Σήμερα όλη η Ελλάδα έχει το ίδιο βάρος. Κώστα μου, Βούλα μου… Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκλονισμένος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια…» έγραψε ο Βασίλης Νομικός.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του Μάριου – Μιχαήλ δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ήρθε χθες το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έφυγε. Μας χαιρέτισε κανονικά… «γιατί φεύγεις νωρίς του λέω», «φεύγω, γιατί το πρωί πετάω». Πέταξε και τέλος. Του έλεγα εγώ «κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου». «Όχι πατέρα, μου λέει, θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη». Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: