Απίστευτο βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν 29χρονο που έκλεψε περιπολικό, πριν τον χτυπήσει τρένο

January 31, 2023

Απίστευτο βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν 29χρονο που έκλεψε περιπολικό, πριν τον χτυπήσει τρένο


Διαφ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δραματικές εικόνες από την Ατλάντα των ΗΠΑ, που καταγράφουν την κλοπή ενός περιπολικού στη διάρκεια τροχαίου ελέγχου.

 Ακολούθησε η καταδίωξη του περιπολικού και η ανατροπή του σε ράγες, όπου το χτύπησε διερχόμενο τρένο, με τους αστυνομικούς να προλαβαίνουν την τελευταία στιγμή να απομακρύνουν τον δράστη.

Στο βίντεο, που περιλαμβάνει εικόνες από ελικόπτερο αλλά και από κάμερες προσαρμοσμένες στις στολές αστυνομικών, διακρίνονται τα όργανα της τάξης να βγάζουν τον 29χρονο Μίκαλ Πάρκερ από τα συντρίμμια του περιπολικού λίγο πριν το διαλύσει το τρένο.

Το περιστατικό συνέβη τα χαράματα του περασμένου Σαββάτου, όταν αστυνομικός σταμάτησε διερχόμενο όχημα για έλεγχο και την ώρα που μιλούσε με τον οδηγό, ο δράστης μπήκε στο περιπολικό και έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο 29χρονος έχασε τον έλεγχο του περιπολικού σε διασταύρωση, με συνέπεια να ανατραπεί το όχημα και να σταματήσει σε κοντινές σιδηροδρομικές ράγες.

Με τη βοήθεια της Τροχαίας της πολιτείας της Τζόρτζια αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν τον Πάρκερ από το περιπολικό δευτερόλεπτα προτού πέσει πάνω του το τρένο.

Ο δράστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή, φυγή, επικίνδυνη οδήγηση, παρεμπόδιση οργάνου της τάξης στην εκτέλεση του έργου του και ζημιά σε δημοτική περιουσία, ενώ οδηγήθηκε σε κρατητήριο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: