Την κατασπάραξε ο σκύλος: 4χρονη είχε τον πιο τραγικό θάνατο στην αυλή, πυροβόλησαν το ζώο αλλά ήταν ήδη αργά

February 1, 2023

Την κατασπάραξε ο σκύλος: 4χρονη είχε τον πιο τραγικό θάνατο στην αυλή, πυροβόλησαν το ζώο αλλά ήταν ήδη αργά


Διαφ.

Συγκλονισμένη η Μ. Βρετανία και πιο συγκεκριμένα η πόλη του Μίλτον Κέινς που απέχει 80 χιλιόμετρα από το Λονδίνο,καθώς ένα 4χρονο κοριτσάκι κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της οικογένεια του μέσα στο σπίτι τους. Το σκυλί επιτέθηκε και κατακρεούργησε την 4χρονη Alice Stones στο κήπο της.

Σκύλος κατασπάραξε 4χρονη

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης μετά από κλήσεις ότι ένας σκύλος είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι στον κήπο ενός σπιτιού.

Οι αστυνομικοί χωρίς να χάσουν χρόνο εισέβαλαν στο σπίτι οπλισμένοι, ακινητοποίησαν το σκυλί και το σκότωσαν. Η αστυνομία της περιοχής ερευνάει το περιστατικό και ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

Σήμερα το πρωί γείτονες βρέθηκαν στο σημείο αφήνοντας λουλούδια για την 4χρονη ενώ άλλοι περιέγραφαν τις «απελπισμένες κραυγές» της μητέρας της μικρής όταν ο σκύλος κατασπάραζε το παιδί της και ήταν ανήμπορη να το βοηθήσει.

Η μητέρα που ήταν μπροστά ούρλιαζε αλλά δεν μπόρεσε να σώσει την 4χρονη.

Οι γείτονες αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε αγοράσει το σκυλί μόλις έξι εβδομάδες νωρίτερα. «Άκουσα “Είναι νεκρή! Είναι νεκρή”»,

«Οι λέξεις θα ηχούν στα αυτιά μου για πάντα. Ήταν ένας εφιάλτης. Είμαι συντετριμμένος. Θα με στοιχειώνουν». ανέφερε χαρακτηριστικά ένας γείτονας.

«Άνοιξα το παράθυρό μου και άκουγα μόνο ουρλιαχτά και λυγμούς. Δεν ήξερα τι συνέβαινε .Η φίλη μου που μένει πιο κοντά στο σπίτι λέει ότι άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει ξανά και ξανά «μωρό μου, πέθανε, πέθανε ».

Σύμφωνα πάντα και με όσα αναφέρει η αστυνομία της περιοχής δεν έχει τραυματιστεί κάποιος άλλος,

ενώ για να βοηθήσουν και να στηρίζουν την οικογένεια έχουν σπεύσει ψυχολόγοι.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο καθώς συνεχίζονται οι έρευνες.

Η αστυνομικές δυνάμεις σύμφωνα και με την μαρτυρία ενός γείτονα στη Sun, έδωσαν οδηγίες στους κατοίκους και γείτονες να παραμείνουν μέσα σε περίπτωση που ο σκύλος είχε δραπετεύσει. Ένας αστυνομικός φέρεται να προειδοποίησε: «Αν αυτό το σκυλί βγει έξω, κάποιος θα πάθει κακό».

Ο συγκεκριμένος γείτονας του οποίου τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο με την Alice περιέγραψε τον σκύλο ως ένα «μεγάλο καφέ σκυλί» που το αγόρασαν λίγες εβδομάδες πριν ενώ το είχανε «δει μόνο στο σπίτι»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: