Δεν το γνώριζε κανείς: Η μεγάλη μάχη του Κώστα Φραγκολιά με την λευχαιμία – «Ξόδεψα 200.000€ για να γίνω καλά»

February 1, 2023

Δεν το γνώριζε κανείς: Η μεγάλη μάχη του Κώστα Φραγκολιά με την λευχαιμία – «Ξόδεψα 200.000€ για να γίνω καλά»


Διαφ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη στην πρεμιέρα της παράστασης, «Στο πέμπτο σκαλοπάτι», ότι το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη για όλον τον κόσμο,Είχαμε μια εξομολόγηση από τον Κώστα Φραγκολιά θέλοντας έτσι να πει την δικιά του προσωπική ιστορία. Η δήλωση του Αλέκου Συσσοβίτη σχολιάστηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της στο Happy Day. Και πάνω σε αυτή τη συζήτηση έκανε και την τοποθέτησή του ο Κώστας Φραγκολιάς.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά για το πρόβλημα υγείας του.

Ο Κώστας Φραγκολιάς με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη σχετικά με το χρήμα και την σημασία που έχει στην καθημερινότητα, μας μίλησε και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 6 χρόνια και χρειάστηκε αρκετά λεφτά για να το αντιμετωπίσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά πως «πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις αν χάσεις την υγεία σου τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο».

Κώστας Φραγκολιάς: Ξόδεψα 200.000 ευρώ για τον καρκίνο

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα;

Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις, αν χάσεις την υγεία σου,

τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο» τόνισε στην συνέχεια η Παρουσιάστρια προσθέτοντας: «Όταν έχεις οικονομική ευχέρεια, σίγουρα τα αντιμετωπίζεις όλα διαφορετικά, έχεις και τις επιλογές να πας και στον ένα και στον άλλο γιατρό».

«Συγγνώμη, την κοινωνική ασφάλιση γιατί την έχουμε, για πλάκα; Δεν είμαστε σε ένα κράτος ευρωπαϊκό, που υποτίθεται ότι υπάρχει δημόσια ασφάλιση;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αν είναι ένα σοβαρό θέμα υγείας, και όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις μπορεί να μην αντιμετωπίζεται καν. Άλλοι μπορούν λιγότερα, άλλοι περισσότερα».

Δείτε και το βίντεο με την αποκάλυψη από τον Κώστα Φραγκολιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: