«Ασυναρτησίες όσα διαβάζω»: Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης για τα δημοσιεύματα ότι επικοινωνεί με την Ασημίνα στο Survivor

February 3, 2023

«Ασυναρτησίες όσα διαβάζω»: Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης για τα δημοσιεύματα ότι επικοινωνεί με την Ασημίνα στο Survivor


Διαφ.

Συνέχεια στην πολύκροτη αποβολή της Ασημίνας από το Survivor All Star έδωσε ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, με νέα του ανάρτηση.



Ο τραγουδιστής μετά την αποβολή της Ασημίνας από το Survivor All Star αφού την έπιασαν με κινητό, δέχεται πυρά από παντού.

Ο ίδιος έχει καταστήσει σαφές πώς δεν έχει συνομιλήσει μαζί της όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, ούτε η οικογένειά της αντίστοιχα.




 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο όπου αναφέρεται σε ένα ψεύτικο δημοσίευμα με την υποτιθέμενη συνομιλία του με την Ασημίνα.

«Πάμε πάλι! Με αφορμή κάποια υποτιθέμενη συνομιλία μου με την Ασημίνα, η οποία περιφέρεται από σελίδα σε σελίδα, έχω να δηλώσω τα εξής. Ουδέποτε επικοινώνησε η Ασημίνα μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο φυσικά από τις 4 Ιανουαρίου και μετά. Μάλιστα, προτίθεμαι και εγώ και η οικογένειά της να “ανοίξουμε” οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή έχουμε στην κατοχή μας σε όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Η εν λόγω συνομιλία είναι τρολιά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που διαβάζω πως θα κινηθώ νομικά κτλ, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν είμαι πληρεξούσιος της Ασημίνας», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση

Χρήστος Δάντης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: