«Με συγκρίνουν με το Gollum από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»: Η κοπέλα με τα μεγάλα μάτια που έγινε viral (vid)

February 3, 2023
Η νεαρή κοπέλα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα του διαδικτύου, εξαιτίας των μεγάλων ματιών της. Την συγκρίνουν με το «Gollum», από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Μια κάτοικος της Νέας Υόρκης συγκεντρώνει μεγάλα τα βλέμματα του διαδικτύου λόγω των τεράστιων ματιών της, τα οποία της έχουν αποφέρει συγκρίσεις με το Gollum από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».



Ένα βίντεο που έχει γίνει πλέον viral, δείχνει την γυναίκα να κοιτάζει την κάμερα με τα μάτια της. Έχει συγκεντρώσει πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me – .

«Μου έχουν πει ότι μοιάζω με αρκετούς χαρακτήρες. Από χαρακτήρες του Tim Burton, την Nicole Richie, τον Mr Bean, τον Gollum, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και άλλα πολλά. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου έχουν πει», δήλωσε η νεαρή κοπέλα.

Είναι γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η οποία σήμερα κατοικεί στη Φλόριντα, ισχυρίζεται μάλιστα ότι οι γκαφατζήδες νομίζουν ότι πάσχει από προβλήματα θυρεοειδούς, όπως η νόσος του Graves, κατά την οποία η υπερπαραγωγή θυρεοειδικών ορμονών προκαλεί στα μάτια του πάσχοντος διόγκωση των ματιών.

@sam.mcnab doe eyes vs siren eyes ig #eyes ♬ original sound – user51702212366

Ωστόσο, η ίδια επιμένει ότι τα τεράστια μάτια της είναι 100% φυσικά. «Έχω κάνει εξετάσεις στο παρελθόν, τα μεγάλα μάτια είναι απλά στα γονίδιά μου και υπάρχουν στην οικογένειά μου», δηλώνει η McNab.

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν μείνει άναυδοι με τα μάτια της κοπέλας. Έτσι αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν σχόλια για το μοναδικό χαρακτηριστικό της, σε κάθε της βίντεο.
«Αληθινός χαρακτήρας του Tim Burton, ζηλεύω», έγραψε κάποιος. Ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Έτσι με κοίταζε η μαμά μου όταν έλεγα συνεχώς ψέματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: