«Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και να φύγει»: Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Μουτσινά

February 3, 2023

«Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και να φύγει»: Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Μουτσινά


Διαφ.

Κατάθεση ψυχής για τις άκαρπες προσπάθειες υιοθεσίας έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά, το καταλαβαίνω απόλυτα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο».


«Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: