Μέμος Μπεγνής: «Θαυμάστρια με απειλούσε, γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

February 4, 2023

Μέμος Μπεγνής: «Θαυμάστρια με απειλούσε, γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»


Διαφ.

«Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στη λέξη ατάλαντος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, αλλά και τους πρώτους του τηλεοπτικούς ρόλους.Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφασή του να γίνει vegan: «Μεγαλώνω καλά πρώτον, γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε» αποκάλυψε ο Μέμος Μπεγνής.

 

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Μη μου λες αντίο», αλλά και την τεράστια δημοσιότητα που γνώρισε, μέσα από τον ρόλο του.

«Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% τηλεθέαση και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της» είπε αρχικά και συνέχισε: «Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στη λέξη ατάλαντος».

Όπως ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής στη συνέχεια της συνέντευξής του: «Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι στη ζωγραφική δεν έχω στο θέατρο και τη μουσική έχω όμως γινάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: