«Άμα τους πετύχω θα τους πατήσω με το αμάξι»: Η Μαρία Σολωμού “θέλει να εκδικηθεί” τρεις πρώην συντρόφους της

February 5, 2023

«Άμα τους πετύχω θα τους πατήσω με το αμάξι»: Η Μαρία Σολωμού “θέλει να εκδικηθεί” τρεις πρώην συντρόφους τηςΗ Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα podcast που κάνει, ενώ αναφέρθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, τον Mente Fuerte, αλλά και τις πρώην σχέσεις της.Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού στην Έλενα Χριστοπούλου

Σχετικά με τις τοποθετήσεις της μέσω στων podcast που κάνει και τα σχόλια που γίνονται σε διάφορες εκπομπές, η ηθοποιός υπογράμμισε «θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Θέλουν να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα. Την αγαπώ την Έλενα. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας».

Η Μαρία Σολωμού έχει βιώσει λεκτική βία τόσο σε σχέση, όσο και στη δουλειά της

Όσον αφορά στο εάν έχει βιώσει βία από κάποια σχέση της, η Μαρία Σολωμού επεσήμανε «λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου, αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολύ ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Ερωτηθείσα για τον Mente Fuerte, απάντησε πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες, αλλά δεν θα πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται.

Αναφερόμενη στις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της, η Μαρία Σολωμού σημείωσε «έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά, γιατί είμαστε κατά της βίας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: