Καρολίνα: Ο χορός με τραγούδι του Μπο, ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο και το μήνυμα στην Ελευθερίου

February 5, 2023

Καρολίνα: Ο χορός με τραγούδι του Μπο, ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο και το μήνυμα στην Ελευθερίου


Διαφ.

Για την πολύκροτη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τον Μπο μίλησε η Καρολίνα Καλύβα στην εκπομπή «Γεια σου».Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, φανερά ευδιάθετη εμφανίστηκε στο πλατό και μάλιστα η είσοδός της έγινε με τραγούδι του… Μπο, γεγονός που δεν έδειξε ούτε καν να την φέρνει σε αμηχανία. Αντιθέτως, χαμογέλασε και συνέχισε για να καθίσει στη θέση που της είχαν ετοιμάσει.


Η αθλήτρια μιλώντας με τη Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε ότι ο έρωτάς της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ήταν κεραυνοβόλος, αποκαλύπτοντας ότι αυτό το σκίρτημα στην καρδιά έγινε κατά την πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία της Acun Media, πριν καν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Το μυαλό του Μάριου ήταν εκείνο που με τράβηξε. Νομίζω δεν έχω ξανα-αισθανθεί έτσι. Ξεκάθαρα», είπε με ειλικρίνεια η Καρολίνα.


«Δεν ήταν καθόλου άβολο για εμένα, μέσα μου. Στη διαχείρισή του ήταν ανήσυχο, γιατί έπρεπε να το μάθει ο Μπο», συνέχισε η Καρολίνα ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μία φορά τα πράγματα για εκείνη και τη σχέση της με τον Μπο που διήρκησε μόλις έναν μήνα.

Σε ερώτηση για την επικοινωνία της με την Ελευθερία Ελευθερίου, για την οποία φημολογείται ότι ήταν ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι, η Καρολίνα είπε: «Είπα ότι δεν με αφορά, γιατί είναι δικό του θέμα (σ.σ. Μάριου Πρίαμου). Έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, δεν είναι ακόμα η ώρα».Πηγή

Διαβάστε επίσης: