Δεν ήξεραν ότι τραβάει κάμερα: Βασάλος και Μαριαλένα βρίσκονται το βράδυ μαζί στο δάσος, το πλάνο που τους καίει

February 7, 2023

Δεν ήξεραν ότι τραβάει κάμερα: Βασάλος και Μαριαλένα βρίσκονται το βράδυ μαζί στο δάσος, το πλάνο που τους καίει


Διαφ.

Μυστήριο με τις κρυφές συναντήσεις που κάνουν στο δάσος μέσα στη νύχτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.Η κάμερα του παιχνιδιού τους τσάκωσε το βράδυ να μαζεύουν τα λιγοστά πράγματα που έχουν, να αποχωρούν μαζί από την καλύβα της ομάδας τους για κάποιο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια να επιστρέφουν μαζί. Όλα αυτά κρυφά από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι κοιμόντουσαν κουρασμένοι. Όταν επέστρεψαν από το δάσος, ξάπλωσαν δίπλα – δίπλα και κοιμήθηκαν κι οι ίδιοι.

Βασάλος

Ποιος είναι ο λόγος που οι δύο παίκτες του Survivor απουσιάζουν συχνά από την καλύβα τους και τι συζητάνε; Πάντως για τις «ύποπτες» βραδινές κινήσεις παικτών μίλησε κι η Μελίνα Μεταξά, απορώντας για το τι συμβαίνει.

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα του Survivor.


«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα για αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι… Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: