«Πέθανα 9 μήνες, τώρα αξίζουν τα 4000€ που δίνω για σουίτα»: Η Τζούλια Αλεξανδράτου με το μωρό στο μαιευτήριο

February 8, 2023

«Πέθανα 9 μήνες, τώρα αξίζουν τα 4000€ που δίνω για σουίτα»: Η Τζούλια Αλεξανδράτου με το μωρό στο μαιευτήριο


Διαφ.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της, την οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.Όπως υπογράμμισε χθες, Τρίτη, σε ανάρτησή της «Χιονισμένη γέννα είχαμε. Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα».

Σήμερα, Τετάρτη, η Τζούλια Αλεξανδράτου με νέες αναρτήσεις της, μέσω insta story, έδειξε το πρόσωπο της μικρής Paris και ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για το ποσό που πληρώνει για το δωμάτιο στην ιδιωτική κλινική, όπου γέννησε.

Το ποσό που πληρώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου για τη σουίτα της ιδιωτικής κλινικής

«Έχω όλο το δίκλινο φυσικά δικό μου σουίτα 4.000$», υπογράμμισε και πρόσθεσε σε άλλη ανάρτησή «Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος».

Τζούλια Αλεξανδράτου κόρη

Πανέμορφη η κόρη της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: