Έβαλε τα καλά της, βάφτηκε φουλ, μοιάζει με μούσα οίκου μόδας: Η κόρη της Βανδή γιόρτασε στο Λονδίνο τα γενέθλιά της

February 8, 2023

Έβαλε τα καλά της, βάφτηκε φουλ, μοιάζει με μούσα οίκου μόδας: Η κόρη της Βανδή γιόρτασε στο Λονδίνο τα γενέθλιά της


Διαφ.

Ταξίδι «αστραπή» έκανε η Δέσποινα Βανδή προκειμένου να βρεθεί στα γενέθλια της κόρης της, Μελίνας, που σπουδάζει στο Λονδίνο.Η Δέσποινα Βανδή, λάμποντας από ευτυχία, ανέβασε βίντεο στο οποίο βλέπουμε τη Μελίνα να σβήνει ένα μεγάλο κερί σε ένα μικρό γλυκό. Η τραγουδίστρια «έπνιξε» την κόρης της στα φιλιά αμέσως μόλις εκείνη έσβησε το κερί.

Τα σχόλια και οι ευχές έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση της τραγουδίστριας.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Γιόρτασαν τα γενέθλια στο Λονδίνο

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λονδίνο για να δει την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, που βρίσκεται εκεί λόγω των σπουδών της στο μιούζικαλ.

Την τραγουδίστρια συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», με την ίδια να κάνει δηλώσεις τόσο για την κόρη της όσο και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.


«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19», είπε η Δέσποινα Βανδή, εξηγώντας πως πηγαίνει στο Λονδίνο για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.

Όσο για τον σύντροφο της κόρης της και personal trainer, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη. Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο, και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο, αυτό θέλει κάθε γονιός».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: