Γρηγόρης Μπάκας για Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, ήταν και το παιδί μου μπροστά»

February 8, 2023

Γρηγόρης Μπάκας για Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, ήταν και το παιδί μου μπροστά»


Διαφ.

Την ενόχλησή του με ένα περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη εκμυστηρεύτηκε ο Γρηγόρης Μπάκας, που βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show».Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τα ρεπορτάζ που έχει κάνει μέσα στην 23χρονη πορεία του αλλά και για ένα περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο.

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Χωρίς να περιαυτολογώ. Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα. Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από την στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle. Που ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δεν σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω κι έρχομαι εκεί, δεν μου κάνεις χάρη», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.


«Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα, γιατί από την στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω κι ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί δεν ήθελα να δει αυτήν τη συμπεριφορά. Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γρηγόρης Μπάκας ξεκαθάρισε για τα λεγόμενά του, ανεβάζοντας το παρακάτω Instagram Story.

Βασίλη Μπισμπίκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: