«Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, τον κοιτάζω και ήταν γεμάτος αίματα»: Καθηλώνει ο Δημήτρης Καμπουράκης

February 8, 2023

«Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, τον κοιτάζω και ήταν γεμάτος αίματα»: Καθηλώνει ο Δημήτρης Καμπουράκης


Διαφ.

O γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης και με αφορμή τον καταστροφικό και φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον πυροσβέστη πατέρα τουΟ δημοσιογράφος και παρουσιαστής του OPEN είδε τον πατέρα του να είναι μέσα στα αίματα, στην προσπάθειά του να σώσει ένα κορίτσι μετά την κατάρρευση ενός κτηρίου.

Δημήτρης Καμπουράκης: Η συγκλονιστική ιστορία του με αφορμή τον σεισμό στην Τουρκία

Ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε: «Ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε.

Ήταν ένας σωρός μπάζα. Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος. Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου, μου είπε “τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά”».

Δημήτρης Καμπουράκης: To βίντεο με όλα όσα είπε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: