«Οι καημένοι, τους λυπάμαι αλλά δεν θέλω να τους αφήσω»: Έχει σχέση με δύο άντρες και το γνωρίζουν και οι δύο

February 8, 2023

«Οι καημένοι, τους λυπάμαι αλλά δεν θέλω να τους αφήσω»: Έχει σχέση με δύο άντρες και το γνωρίζουν και οι δύο


Διαφ.

Έχει σχέση με δύο άντρες και το γνωρίζουν και οι δύο

Μια TikToker ισχυρίζεται πως έχει και σύζυγο και σύντροφο και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με αρκετά από αυτά να είναι επιθετικά και άσχημα σχόλια. Η @middlespoonpodcast, γνωστή ως Sarah, δημοσιεύει βίντεο για τους τρεις τους στο TikTok και στο Instagram και απαντάει στα πάντα για την ανοιχτή αυτή σχέση.Ανέβασε ένα TikTok βίντεο με 171.400 προβολές και θέλησε να απαντήσει στις κριτικές λέγοντας «Το να είσαι σε μια πολυερωτική σχέση με δύο άνδρες που δεν έχουν αυτή τη στιγμή άλλους συντρόφους… Θα σε … μισήσουν!»

«Προφανώς είμαι εγωίστρια, παραληρηματική, νάρκισσος και πρέπει να τους αφήσω να φύγουν», έγραψε η Sarah στην απάντησή της.

Σε ένα άλλο βίντεο απάντησε στα  σχόλια ότι θα έπρεπε να χωρίσω με έναν από τους δυο. «Μου αρέσει που όλοι μου λένε συνέχεια ότι πρέπει να παρατήσω τον άντρα μου ή το αγόρι μου», ανταπάντησε.

@middlespoonpodcast #polyamory #polyamorous #enm #ethicalnonmonogamy #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #poly #kitchentablepoly #ktpoly #relationshipgoals #middlespoonpodcast #middlespoon #pottymouthsarah ♬ original sound – sarah

«Αντιλαμβάνεστε ότι απλά θα καταλήξουν σε μια άλλη πολυερωτική σχέση, σωστά; Δεν θέλουν να τους παρατήσω», υποστήριξε.

@middlespoonpodcast for the Ronnie fans #polyamory #polyamorous #enm #ethicalnonmonogamy #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #poly #kitchentablepoly #ktpoly #relationshipgoals #middlespoonpodcast #middlespoon #pottymouthsarah ♬ original sound – sarah

Τα επιθετικά και άσχημα σχόλια  όμως δεν σταμάτησαν. «Αν κάποιον άντρα δεν τον πειράζει που ένας άλλος άντρας είναι μαζί σου, δεν σε αγαπάει πραγματικά. Αν σε αγαπούσε, δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Σε τι αμαρτωλό κόσμο ζούμε!», σχολίασε ένας άλλος.

«Τα καημένα τα παλικάρια τους λυπάμαι τόσο πολύ και τους δύο», σημείωσε ένας άλλος.

«Θα προτιμούσα να είμαι μόνος για το υπόλοιπο της ζωής μου παρά να πρέπει να ζήσω έτσι», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

Η πολυερωτικότητα δεν είναι και τόσο ασυνήθιστη στις μέρες μας.

Μια μελέτη του 2021 που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Psychology διαπίστωσε ότι ένας στους έξι  ήθελε να τη δοκιμάσει, ενώ ένας στους εννέα ανέφερε ότι υπήρξε πολυερωτικός κάποια στιγμή στη ζωή του.

@middlespoonpodcast I’m a lucky girl #polyamorous #polyamory #polyamtiktok #poly #polyam #ethicalnonmonogamy #enm #polytok #middlespoon #middlespoonpodcast #relationshipgoals #kitchentablepoly #ktpoly ♬ original sound – sarah

Σε ένα ακόμα βίντεο, η Sarah ζήτησε και από τους δύο άνδρες της να μοιραστούν το αγαπημένο τους πράγμα ο ένας για τον άλλον. Ο σύζυγός της επαίνεσε την μαγειρική του φίλου της. Ενώ ο φίλος της είπε για τον σύζυγό της: «Ο τρόπος που σου φέρεται με αγάπη και σεβασμό ό,τι κι αν συμβεί – γιατί το αξίζεις αυτό!».

«Είμαι ένα τυχερό κορίτσι!», σχολίασε εκείνη.

@middlespoonpodcast Replying to @ustaaji1 I feel like Julia Roberts in Pretty Woman #polyamory #polyamorous #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #enm #ethicalnonmonogamy #kitchentablepoly #ktpoly #middlespoonpodcast #middlespoon #polyamorous #polyamory #poly #pottymouthsarah ♬ Savage – Megan Thee Stallion

Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει την σχέση τους απολαμβάνοντας τριπλά ραντεβού. Η Sarah αποκάλυψε ακόμη και τον τρόπο που κοιμούνται. Στο βίντεο, οι άνδρες  κοιμούνται στα δικά τους κρεβάτια με τα χέρια τους κολλημένα με ταινία. Και στην ερώτηση γιατί οι άντρες ήταν δεμένοι, εκείνη απάντησε: «Γιατί όλοι ήδη νομίζουν ότι τους κρατάω ομήρους».

Πάντως, παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια, υπάρχουν και εκείνοι που την υποστηρίζουν. «Ζει την καλύτερη ζωή της» και «τυχερό κορίτσι», έγραψαν κάποιοι άλλοι.

Εσείς τι λέτε;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: