Κοιμάται 8 ώρες, δεν τρώει γλυκά κι ακόμη 3 πράγματα: Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουτζάκη εξηγεί τα μυστικά νεότητάς της

February 9, 2023

Κοιμάται 8 ώρες, δεν τρώει γλυκά κι ακόμη 3 πράγματα: Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουτζάκη εξηγεί τα μυστικά νεότητάς της


Διαφ.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη διαθέτει υπέροχο υπέροχο στυλ και καταφέρνει να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί, παρά τα 89 της χρόνια.Η ηθοποιός λατρεύει τον υγιεινό τρόπο ζωής όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, προσέχει τη διατροφή της και προσπαθεί να ακολουθεί μια συγκεκριμένη καθημερινή ρουτίνα, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μέσα στην ημέρα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη καταναλώνει μικρά γεύματα που περιέχουν κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια, ενώ το πρωινό της περιλαμβάνει φρυγανιές με λίγο μέλι, καφέ και πορτοκαλάδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεχνάει να φάει μεσημεριανό, ενώ τα βράδια συνήθως γευματίζει έξω.

Δεν τρώει καθόλου μακαρόνια αλλά και γλυκά, αλλά σπάνια θα δοκιμάσει κάποιο σοκολατάκι.

Τα μυστικά που έχει η Ζωζώ Σαπουντζάκη για καλλίγραμμο κορμί

Όπως έχει υπογραμμίσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη «προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω “πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω. Κάνω υγιεινή ζωή. Δεν τρώω καθόλου μακαρόνια. Προτιμώ να τρώω φρούτα, λαχανικά και ψάρια, που δυστυχώς στερούμαι όταν δεν είμαι στην Κινέττα. Μια φορά στο τόσο θα φάω κανένα σοκολατάκι και κανένα λαδερό, όπως τα γεμιστά της αδελφής μου, που τα φτιάχνει υπέροχα αλλά από τα δεκαεπτά μου χρόνια, έχω μάθει να τρώω λίγο. Όταν ήμουν μικρή, επειδή ήμουν λαίμαργη, είχα κάποια παραπανίσια κιλά και έκανα τρέλες για να αδυνατίσω. Μπορεί δηλαδή να έτρωγα ένα φιλέτο το μεσημέρι με μια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα και μέχρι που θα κοιμόμουν το βράδυ, έτρωγα μόνο δύο μήλα».

Το καλλίγραμμο κορμί της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Ζωζώ Σαπουντζάκη διατροφή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: