«Αυτό είναι απάνθρωπο! Ντροπή…»: Πάγωσαν όλοι στο Survivor – Κατέρρευσε η Μελίνα Μεταξά, ξεσπά ο πατέρας της

February 10, 2023

«Αυτό είναι απάνθρωπο! Ντροπή…»: Πάγωσαν όλοι στο Survivor – Κατέρρευσε η Μελίνα Μεταξά, ξεσπά ο πατέρας της


Διαφ.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μελίνα Μεταξά, παίκτρια του Survivor All Star, η οποία κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες του διαγωνισμού.Οι ήττες της μπλε ομάδας στο Survivor All Star φαίνεται πως έχουν αρχίσει να επηρεάζουν τους παίκτες, όπως και οι τραυματισμοί στα αγωνίσματα.

Είναι πολύ λίγες οι φορές που έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κάποιο στίβο μάχης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ανταμοίβονται με έπαθλα φαγητού. Το ρύζι και οι καρύδες μάλλον δεν αρκούν για να τους γεμίσουν ενέργεια, ενώ κάθε χτύπημα τους ταλαιπωρεί διπλά.

Πριν καν ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα κι ενώ ο Γιώργος Λιανός εξηγούσε στις δύο ομάδες τους κανόνες, η Μελίνα Mεταξά σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως, οι συμπαίκτες της μαζεύτηκαν στο πλευρό της, προσπαθώντας να τη βοηθήσουν, ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα φορείο για να τη μεταφέρουν σε σκιερό σημείο.

Όπως αναφέρθηκε, η Μελίνα έχει μία κήλη στον αυχένα, η οποία σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που υπέστη, αλλά και την ταλαιπωρία που βιώνει, την πιέζει, με αποτέλεσμα να ζαλίζεται και να έχει αναγούλα.

«Έχει κήλη στον αυχένα και με το χτύπημα την κάνει να ζαλίζεται», είπε η Εύη Σαλταφερίδου όσο η γιατρός ήταν από πάνω της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν θα αγωνιστεί απόψε και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Survivor all star: Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά ξέσπασε

Με αφορμή τα πλάνα του τελευταίου επεισοδίου, που δείχνουν την κόρη του τραυματισμένη, ξέσπασε κατά του παιχνιδιού και συγκεκριμένα κατά της παραγωγής ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά.

Αυτά τα πλάνα είδε και ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ανησύχησε και έγραψε χαρακτηριστικά στο twiiter:

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» δήλωσε, μιλώντας για την παραγωγή του Survivor All Star.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: