«Ετοιμάζαμε τον γάμο μας κι έμαθα ότι έχω καρκίνο, με παράτησε και τώρα πουλάω το νυφικό μου για να πληρώσω τις θεραπείες»

February 10, 2023

«Ετοιμάζαμε τον γάμο μας κι έμαθα ότι έχω καρκίνο, με παράτησε και τώρα πουλάω το νυφικό μου για να πληρώσω τις θεραπείες»


Διαφ.

Ένα 24χρονο μοντέλο από το Μεξικό έμαθε ότι έχει καρκίνο στο στήθος και ο σύντροφός της την παράτησε, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα πουλάει το νυφικό της για να πληρώσει τις χημειοθεραπείες.Ειδικότερα, η Lucero Vega δεν αποκάλυψε το όνομα του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος φέρεται να τη χώρισε μόλις δύο μήνες μετά την διάγνωση και τώρα η ίδια πουλάει μέχρι και το νυφικό που θα φόραγε στον γάμο, ώστε να πληρώσει τις χημειοθεραπείες της.

Το 24χρονο μοντέλο πουλάει το νυφικό της για να πληρώσει τα έξοδα των θεραπειών

Όπως υπογράμμισε «ένιωσα αρχικά ένα κενό, γιατί έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω μια οικογένεια μαζί του» και συνέχισε, εξηγώντας ότι εκείνος στην αρχή την στήριξε και μάλιστα, πριν ξεκινήσει τις θεραπείες, πήγαν μαζί να κάνουν κατάψυξη ωαρίων, αφού από κοινού επιθυμούσαν μετά το τέλος της περιπέτειάς της, να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ωστόσο, στην πορεία ο σύντροφός της άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να τη χωρίσει, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Το 24χρονο μοντέλο, την παραμονή των Χριστουγέννων, ολοκλήρωσε τον 8ο και τελευταίο κύκλο χημειοθεραπειών, αλλά η μάχη της δεν έχει τελειώσει, αφού πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ραδιοθεραπεία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρήματα και έτσι αποφάσισε να δημοπρατήσει το νυφικό που σκόπευε να φορέσει στον γάμο της.

«Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι με τον καρκίνο είναι ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία. Θα λαμβάνω θεραπεία για περίπου πέντε χρόνια», επεσήμανε.

24χρονο μοντέλο δίνει μάχη με τον καρκίνο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: