Ξανά ερωτευμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος: Η καλλονή τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά

February 10, 2023

Ξανά ερωτευμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος: Η καλλονή τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά


Διαφ.

Ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια ο Λάμπης Λιβιεράτος.Ο τραγουδιστής για ένα χρονικό διάστημα, μετά το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά έκανε δυναμικό comeback με τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar του ANT1 πριν λίγα χρόνια αλλά και το μουσικό αφιέρωμα «Στο σπίτι με τον Τόνι Σφήνο» στο Mega.

Στην προσωπική του ζωή επίσης περνάει μία πολύ καλή περίοδο, καθώς εδώ και λίγα χρόνια διατηρεί σχέση με μία εντυπωσιακή τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε πριν μία δεκαετία σχεδόν από τη συμμετοχή της στο μουσικό συγκρότημα Kings.

Λάμπης Λιβιεράτος

Το όνομά της είναι Αλεξάνδρα αλλά στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Alexa. Εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η Alexa είναι και μουσικός και φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του πολυτάλαντου Λάμπη Λιβεριάτου.

Πριν γίνουν ζευγάρι, Λάμπης και Αλεξάνδρα, είχαν επαγγελματική συνεργασία, σιγά σιγά αναπτύχθηκε μία φιλία που εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια.

Λάμπης Λιβιεράτος

Λάμπης Λιβιεράτος: Η σχέση με την Άννα Βίσση

Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστή και η σχέση του με την Άννα Βίσση για την οποία είχε πει:

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν ζευγάρι τότε ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το… ανθρώπινο. Το συζητήσαμε πάρα πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε πολύ ωραία σχέση και με τον Νίκο. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλάγαμε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του.

Τότε είχαν γραφτεί τέρατα για μένα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος, αγαπηθήκαμε. Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί προκειμένου να πετύχω κάτι. Ότι είμαι γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: