«Νιώθω χάλια, θέλω να μην είμαι μόνος μου»: Απογοητευμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήμερα των γενεθλίων του

February 11, 2023

«Νιώθω χάλια, θέλω να μην είμαι μόνος μου»: Απογοητευμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήμερα των γενεθλίων του


Διαφ.

Το παράπονό του εκμυστηρεύτηκε στην τηλεοπτική κάμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έκλεισε τα 43 του χρόνια.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Open και μίλησε για την σχέση του με τον χρόνο, ενώ απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Χάλια νιώθω που προστίθεται άλλος ένας χρόνος, αλλά τι να κάνεις! Θα τον υποστούμε και αυτόν! Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, όπως κάνουμε πάντα, 43 παιδιά, από υλικά δώρα είμαι πλήρης. Την υγεία μου θέλω και να έχω ανθρώπους γύρω μου. Να μην είμαι μόνος μου. Αρκετοί έφυγαν, να μην φύγουν άλλοι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Και πρόσθεσε για την σχέση του με τον χρόνο: «Έχω συμφιλιωθεί με την πάροδο του χρόνου, ναι, γιατί δόξα τω Θεώ ο χρόνος είναι ευγενικός μαζί μου. Δεν έχω δει δηλαδή κάποια φοβερή διαφορά και φοβάμαι, ακριβώς επειδή με έχει ξεχάσει ο χρόνος, θα ξυπνήσω ένα πρωί γέρος και θα φαίνεται».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη συνέχεια, απέφυγε να απαντήσει για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Δεν θα πούμε τίποτα τηλεοπτικό. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και που ήσασταν εδώ, να είστε καλά», τόνισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: