Χαμός με παίκτρια του GNTM: Κατηγορείται ότι «κλέβει» εταιρείες ρούχων – Η απάντησή της και η εμπλοκή του Αρναούτογλου

February 11, 2023

Χαμός με παίκτρια του GNTM: Κατηγορείται ότι «κλέβει» εταιρείες ρούχων – Η απάντησή της και η εμπλοκή του Αρναούτογλου


Διαφ.

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες, στο ελληνικό TikTok, καθώς αρκετές κοπέλες με δικές τους εταιρίες ρούχων καταγγέλλουν ότι πρώην παίκτρια του GNTM τις προσέγγιζε και τους ζητούσε χρηματικό ποσό για να διαφημίσει τα ρούχα τους και να τα φορέσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου θα τα έκανε και giveaway.Αρκετές κοπέλες δελεάστηκαν από την πρόταση αυτή και έδωσαν ρούχα και χρήματα, μόνο που η ίδια δεν πήγε ποτέ καλεσμένη στο «The 2Night Show».

Τα νέα έφτασαν μάλιστα και στον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που σχολίασε μέσω ραδιοφώνου το γεγονός.

«Κάποια «έξυπνη» και παμπόνηρη προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο The 2Night Show και ότι για να φορέσει ρούχα τους, θα πρέπει να της δώσουν χρήματα. Ούτε καλεσμένη ήταν… Την έχουμε καλέσει στο παρελθόν. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο στις επιχειρήσεις κι έλεγε ότι θα βγει στην εκπομπή και “θέλω να σας διαφημίσω”. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένη. Απατεωνιά καραμπινάτη. Πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Εμένα με αναγούλιασε όλη αυτή η ιστορία, γιατί έκανε ότι δεν το έκανε και είναι ψέματα. Από ό,τι φαίνεται την είχαν ηχογραφήσει να το κάνει πολλές φορές» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μάλιστα σταμάτησε τα giveaway στο «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα, μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν ξέρω τι έγινε, απλά έφτασαν στα αυτιά μου ηχογραφημένες συνομιλίες που χρησιμοποιούσε την εκπομπή για να πάρει πράγματα, ενώ δεν ήταν καλεσμένη. Την είχαμε καλέσει πριν χρόνια, αλλά εκείνο το διάστημα δεν ήταν καλεσμένη. Δεν ήταν ότι πήγε σε μια εταιρεία, ήταν σύστημα, άρχισε να παίρνει τηλέφωνο πολλές εταιρείες και δεν ήταν και καλεσμένη.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα και ούτε οι κυρίες από τα μαγαζιά είχαν κάποιο λόγο στα καλά καθούμενα να βγουν και να πουν… Επειδή πάντα συνεννοούμαστε για τους καλεσμένους, ρώτησα και τον Μανώλη Σκοπελίτη, δεν ήταν στο πρόγραμμα για να την καλέσουμε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε και η ίδια στο «Γεια σου»: «Με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με κατηγορεί στο Τικ Τοκ ότι την εξαπάτησα, είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία για να διαφημίσω τα ρούχα της στα social media. Οι πελάτες που συνεργάζομαι πληρώνουν μόνο τις δημοσιεύσεις στα social και τα stories που θα βάλω, δεν πληρώνουν ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις ούτε giveaway.

Θα φορούσα τα ρούχα της συγκεκριμένης μπουτίκ σε μια βραδινή εκπομπή που εγώ νόμιζα ότι είχα καλεστεί. Είχα πλησιάσει τον υπεύθυνο καλεσμένων τότε, είχαμε μιλήσει και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Με είχαν ενημερώσει ότι θα με καλέσουν όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έχω καλές σχέσεις με αυτή την εκπομπή γιατί έχω εμφανιστεί ξανά, οπότε το είχα δεδομένο ότι θα με καλέσουν. Η εμφάνισή μου δεν έγινε ποτέ και έτσι της επέστρεψα τα χρήματα.

Δεν ξέρω αν απευθύνεται σε μένα με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εύχομαι να μην απευθύνεται γιατί είναι στενάχωρο όλο αυτό, δεν ξέρω τι πληροφορίες του έχουν μεταφέρει. Έχω χάσει χρήματα με όλη αυτή την ιστορία και δέχομαι μπούλινγκ με μηνύματα στα social media, ότι πρέπει να πεθάνω και είμαι απατεώνισσα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: