Έγινε αυτό που περίμενε: Μεγάλες χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου μετά από 2 χρόνια, μαθεύτηκε το ευχάριστο νέο

February 11, 2023

Έγινε αυτό που περίμενε: Μεγάλες χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου μετά από 2 χρόνια, μαθεύτηκε το ευχάριστο νέο


Διαφ.

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει αναδειχθεί ως «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης με συνεχόμενες πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης και η επιτυχία της αποδεικνύει ότι πάντα η σκληρή δουλειά αποδίδει.Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha και η Barking Well Media ανακοίνωσε πριν από λίγο την επέκταση του συμβολαίου της για ακόμη δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια μιας άκρως επιτυχημένης πορείας, εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, η Barking Well ανακοινώνει την ανανέωση και διεύρυνση της συνεργασίας της με την πρωταγωνίστρια της πρωινής ζώνης, Κατερίνα Καινούργιου, για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της ζώνης 10.00-13.00, μέσα από την «Super Κατερίνα» στον Alpha, σε παραγωγή της Barking Well Media, ψυχαγωγεί και ενημερώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό με μια εκπομπή υψηλών ταχυτήτων με άμεσα αντανακλαστικά και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση του κοινού.

Η Barking Well Media με ιδιαίτερη χαρά προχώρησε και σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την επιμέλεια και παραγωγή της εκπομπής “Super Κατερίνα”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: